COMTELEPREST SRL a fost infiintata in anul 1993, avand ca domeniu principal de activitate productia de antene terestre si ulterior antene satelit, precum si productia echipamentelor electronice de receptie si distributie din sfera sistemelor de receptie TV terestre.

Din 1993 pana in prezent, COMTELEPREST a ramas unica societate de specialitate in acest domeniu de activitate din judetul Dambovita, detinand magazine proprii de comercializare a unei game variate de sisteme si accesorii de receptie TV prin satelit, analogice si digitale.

Odata cu implementarea televiziunii prin satelit, COMTELEPREST a devenit colaboratorul marilor platforme DTH din Romania, efectuand servicii de instalare si service al serviciilor oferite de acestia: Boom, Digi, Max, Akta, FocusSat, Orange.

Parteneriatul cu cea mai mare rata de succes insa, a ramas cel incheiat in anul 2006 cu FOCUSSAT ROMANIA SA, primul furnizor de televiziune digitala prin satelit din Romania, COMTELEPREST ramanand principalul dealer FocusSat din judetul Dambovita de peste 12 ani.

In prezent, COMTELEPREST continua sa ofere servicii de instalare, service si reziliere al televiziunii digitale prin satelit, dispunand de echipe de specialisti cu vechime si experienta in domeniul DTH.

In portofoliul de clienti ai societatii, pe langa un numar impresionant de peste 20.000 de instalari in judet, se numara si clienti persoane juridice, unde echipele nostre de specialisti au implementat sisteme de receptie CATV (televiziune cu circuit inchis): Hotel Pestera, Pensiunea Roua (Sinaia), Pensiunea Valea Sipotului, Pensiunea Vila Coteanu, Cabana Laptici, Taberele Cerbul, Vanatorul si Galma.

Magazinele COMTELEPREST sunt destinate comercializarii produselor de receptie TV prin satelit, incarcarilor electronice automate FocusSat, Vodafone, Telekom, Orange, Lyka, dar si al produselor din sfera AUDIO – marca AKAI, ale caror produse sunt comercializate in judetul Dambovita de catre COMTELEPREST de peste 10 ani: sisteme audio Home Cinema, boxe audio, boxe portabile, amplitunere, radio-uri portabile si auto, etc.

In anul 2018, COMTELEPREST implineste 25 de ani de activitate. Secretul longevitatii firmei a fost si va ramane profesionalismul, experienta, seriozitatea si atentia oferita tuturor clientilor nostri, dar si ambitia, munca si efortul depus constant si dorinta de adaptare continua la noutate.

COMTELEPREST SATELIT SRL a fost infiintata din dorinta asidua de noutate si adaptare la noile cerinte ale pietei. Societatea si-a inceput activitatea in anul 2009, sub aceeasi conducere a societatii COMTELEPREST SRL, in domeniul sistemelor de securitate, alarmare impotriva efractiei, control acces, detectie si alarmare in caz de incendiu.

In acest sens, societatea a obtinut toate licentele necesare in vederea proiectarii si instalarii sistemelor de securitate, antiefractie, control acces, detectie si alarmare in caz de incendiu, dispunand de personal calificat in acest sens, cu o vasta experienta acumulata: ingineri – proiectanti, ingineri electronisti, tehnicieni sisteme de supraveghere video/ antiefractie/ control acces, administratori si tehnicieni retea calculatoare, tehnicieni retele telecomunicatii, electronisti si electromecanici.

Societatea a pus inca din 2009 la dispozitia potentialilor clienti singurul magazin de specialitate in acest domeniu din judetul Dambovita, cu parte integrata de showroom, unde pot fi vizualizate si chiar testate produse performante in domeniul supravegherii video, antiefractiei si anti-incendiu.

Datorita experientei acumulate in decursul anilor, atat COMTELEPREST SRL, cat si COMTELEPREST SATELIT SRL au reusit sa ajunga la un nivel maxim de performanta, astfel incat serviciile si produsele oferite sa satisfaca pe deplin cererea clientilor.

Servicii oferite de COMTELEPREST SATELIT SRL:

 • Sisteme radio sau pe fir pentru avertizare la efractie (echipamente marca Paradox);
 • Sisteme de supraveghere video;
 • Sisteme si echipamente TVCI (televiziune cu circuit inchis);
 • Sisteme analogice (adresabile si conventionale) de avertizare la incendiu;
 • Sisteme adresabile si conventionale dedicate spitalelor si altor institutii de profil;
 • Sisteme NurseCall (apelare asistent medical);
 • Incuietori digitale cu amprenta;
 • Sisteme pentru control acces;
 • Interfoane si video interfoane;
 • Turnicheti, porti electromagnetice, bariere acces parcari;
 • Instalatii de sonorizare publica si ambientala;
 • Proiectare sisteme supraveghere, securitate la efractie, incendiu si limitare incendiu.