0722.303.088
0245.613.756
comteleprestcomenzi@gmail.com
comteleprestsediu@gmail.com

Termeni si conditii

DEFINITII GENERALE

COMTELEPREST – societatea comerciala Comteleprest SRL, detinatoare a domeniului si site-ului web https://comteleprest.ro.
SITE – site-ul web accesibil la adresa https://comteleprest.ro.
CONTINUT – toate informatiile legate de produsele si serviciile oferite de Comteleprest, publicate pe site sau transmise prin buletine informative sau e-mail catre utilizatori sau clienti prin mijloace electronice.
SERVICII – serviciul de comert electronic realizat prin intermediul site-ului, precum si serviciile contractate prin alte metode de comunicare (email, telefon).
UTILIZATOR – persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare sau in baza unui acord de utilizare intre Comteleprest si acesta.
CONT – ansamblul format dintro adresa de e-mail si o parola care permit unui singur utilizator accesul la zone restrictionate ale site-ului prin care se face accesul la servicii.
CLIENT – persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la continut si servicii, prin orice mijloc sau in baza unui acord de utilizare intre Comteleprest si acesta, sau persoana fizica sau juridica care beneficiaza de pe urma produselor si/sau serviciilor oferite de Comteleprest.

POLITICA GENERALA

Acest document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai site-ului/continutului/serviciului, de catre utilizatori sau clienti, in cazul in care acestia nu dispun de un alt acord de utilizare sau contract valid, incheiat intre Comteleprest si acestia.

1.1. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului sau clientului la termenii si conditiile prezente, in afara de cazul in care continutul respectiv are conditii de folosire distinct formulate.
1.2. Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului.
1.3. Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, utilizatorul sau clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului sau oricarui tert cu care Comteleprest are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
1.4. In cazul in care utilizatorul sau clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru acest document:
1.4.1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de Comteleprest prin intermediul siteului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea Comteleprest de orice natura, fara nicio garantie ulterioara din partea Comteleprest.
1.4.2. Comteleprest va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
1.5. Clientul / Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
1.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 1.4, acesta poate sa contacteze Comteleprest sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la Comteleprest destinate acestui scop.
1.7. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de Comteleprest.
1.8. In cazul in care clientul a achitat contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de Comteleprest si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei comenzi, Comteleprest va anula comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

CONTINUT

2.1. Tot continutul, incluzand dar nelimitandu-se la imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site sunt proprietatea intelectuala a Comteleprest sau al unor terti, caz in care continutul poate fi urmat de titlul de proprietate original si/sau de orice alta nota ceruta de proprietarul de drept al respectivului continut, pentru care Comteleprest detine licenta de utilizare si/sau publicare.
2.2. Utilizatorului sau clientului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Comteleprest, includerea oricarui continut in afara siteului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Comteleprest asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al Comteleprest.
2.3. Orice continut la care utilizatorul sau clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta acestor termeni si conditii, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Comteleprest si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea Comteleprest cu referire la acel continut.
2.4. Utilizatorul sau clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile acestor termeni si conditii.
2.5. In cazul in care Comteleprest confera utilizatorului sau clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Comteleprest pentru respectivul utilizator, client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
2.6. Nici un continut transmis catre utilizator sau client, prin orice mijloc de comunicare sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Comteleprest si/sau al angajatului Comteleprest care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
2.7. Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin acesti termeni si conditii sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.

CONTACT

3.1. Comteleprest publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre client sau utilizator.
3.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, utilizatorul sau clientul permite Comteleprest sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.
3.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Comteleprest de a contacta utilizatorul sau clientul.
3.4. Accesarea siteului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Comteleprest se realizeaza in mod electronic sau orice alt mod de comunicare disponibil utilizatorului sau clientului si Comteleprest, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea Comteleprest in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
3.5. Comteleprest isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare.

BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER

4.1. Primirea buletinului informativ presupune completarea unui formular de catre utilizator sau client si acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor prezente, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord.
4.2. Datele preluate de la utilizator sau client in scopul expedierii buletinului pot si vor fi folosite de catre Comteleprest in limitele politicii de confidentialitate.
4.3. Renuntarea la primirea buletinului informativ de catre utilizator sau client, se poate face in orice moment:
4.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricarui buletin informativ primit.
4.3.2. Prin modificarea acceptului de a primi buletinul si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului.
4.3.3. Prin contactarea Comteleprest, conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
4.4. Renuntarea la primirea buletinului informativ nu implica renuntarea la acceptul dat pentru termenii si conditiile prezente.
4.5. Comteleprest isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora va trimite buletinul informativ cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice utilizator sau client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi buletinul informativ, fara nici un angajament ulterior din partea Comteleprest sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.
4.6. Comteleprest nu va include in buletinele sale informative transmise utilizatorului sau clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al Comteleprest, la momentul expedierii buletinului.

POLITICA DE VANZARE ONLINE

5.1. Accesul la serviciu este permis oricarui utilizator care poseda sau isi creeaza un cont.
5.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, utilizatorul va trebui sa accepte prevederile termenilor si conditiilor prezente.
5.3. Comteleprest poate limita accesul clientului la serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.
5.4. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti.
5.5. In situatia in care se descopera accese de acest gen, Comteleprest isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu.

PRODUSE SI SERVICII

6.1. Comteleprest poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Comteleprest are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
6.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul site-ului sunt destinate exclusiv uzului personal al clientului.
6.3. Comteleprest poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor clienti.
6.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site includ TVA.
6.5. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.
6.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (texte, imagini statice sau dinamice, prezentari multimedia etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Comteleprest, acestea fiind cu titlu de prezentare.
6.7. In descrierea produselor si/sau serviciilor Comteleprest isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

VALABILITATEA OFERTELOR

7.1. Comteleprest isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a utilizatorului sau clientului.
7.2. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.
7.3. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.
7.4. Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.
7.5. Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.
7.6. Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.
7.7. Clientul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract, conform cap. 13.

COMANDA ONLINE

8.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.
8.2. Prin finalizarea comenzii clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestor termeni si conditii si comanda emisa.
8.3. Prin finalizarea comenzii clientul consimte ca firma Comteleprest poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de Comteleprest, in functie de scop/situatie:
8.3.1. Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de client.
8.3.2. Validarea de catre client a contravalorii comenzii efectuate, conform art. 8.3.1, si incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (transport).
8.3.3. Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.
8.4. Comteleprest poate denunta automat comanda efectuata de catre client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celelalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:
8.4.1. datele furnizate de catre client, pe site, sunt incomplete sau incorecte
8.4.2. activitatea clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea Comteleprest si/sau partenerilor acestuia
8.4.3. fara nicio justificare.
8.5. Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat conform art. 8.3.
8.6. Din momentul in care clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care Comteleprest informeaza clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2, denumit Contract in cuprinsul acestor termeni si conditii.
8.7. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea Comteleprest, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.
8.8. Preluarea unei comenzi de catre Comteleprest se face in termen de maxim 72 de ore de la lansarea acesteia de catre client.
8.9. In cazul in care un client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment isi pastreaza datele definite/acceptate de catre client inainte de momentul modificarii.

CONTRACT SI FINALIZARE

10.1. Comteleprest va include in coletul expediat catre client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre client.
10.2. Comteleprest va facilita informarea clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sau contractul.
10.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre client a produselor contractate de acesta, de partea Comteleprest, devine Contract onorat.

TRANSPORT

11.1. Transportul si livrarea produselor comandate se face cu ajutorul firmei de curierat Fan Courier.
11.2. Termenul de livrare variaza intre 24 si 72 de ore de la predarea coletului de Comteleprest catre firma de curierat.
11.3. Un agent Fan Courier va contacta telefonic clientul pentru livrarea comenzii sau pentru a anunta sosirea coletului in depozitul Fan Courier, in cazul optarii pentru ridicare colet din sediul FAN.
11.4. Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului, precum si de localitatea (mediu urban sau rural) unde se doreste a fi efectuata livrarea. Pot fi evitate costurile ridicate de livrare in cazul in care se opteaza pentru ridicarea personala a coletului de catre client dintr-un sediu Fan Courier.
11.5. In cazul in care coletul prezinta semne clare de deterioare cauzate de transport, clientul poate refuza primirea acestuia.
11.6. Nu există posibilitatea desfacerii coletelor inaintea achitarii sumelor de ramburs, decat prin plata suplimentara a acestui serviciu catre firma de curierat Fan Courier.

CONDITII DE PLATA

12.1. In magazinul societatii noastre aveti posibilitatea de a opta pentru patru forme de plată: ramburs, ordin de plată în avans, numerar cu ridicare de la sediu, card de debit/credit. 
12.1.1. Ramburs: la aceasta modalitate de plata achitati contravaloarea coletului in momentul primirii lui. Chitanţa ramburs se eliberează de catre firma de curierat Fan Courier si reprezinta dovada platii aferente facturii fiscale emise de societatea noastra. 
12.1.2. Ordin de plata in avans: la aceasta modalitate de plata, coletul se expediaza in momentul confirmarii platii sau intrarii efective a sumei in contul nostru bancar.  
12.1.3. Numerar, cu ridicare de la sediu: in aceasta situatie se elibereaza factură fiscala si bon de casa pe loc, fara costuri de livrare, la sediul sau unul dintre punctele de lucru ale societatii noastre situate in municipiul Targoviste. 
12.1.4. Card de debit/credit: se accepta la plata carduri cu sigla Master, Visa, Visa Electron, Maestro. Procesatorul platilor online este EUPLATESC.RO. Nu se percepe niciun comision pentru platile efectuate cu cardul. Detalii despre modalitatea de prelucrare a datelor cardului dvs bancar puteti afla la adresa https://www.euplatesc.ro/politica-de-confidentialitate.php    

CALITATE SI GARANTIE

13.1. Calitatea si garantia conformitatii produselor si serviciilor furnizate de catre Comtelepres revine in totalitate acestuia.
13.2. Calitatea si conformitatea oricarui alt produs sau serviciu furnizat de catre Comteleprest, dar dobandit in urma contractarii acestuia de la un tert, revine in totalitate tertului.
13.3. Comteleprest nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a nici unui produs/serviciu disponibil spre achizitionare pe site.

RETURNAREA PRODUSELOR

14.1. Clientul poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui contract, in urmatoarele situatii:
14.1.1. Produsele nu sunt conforme cu specificatiile de pe site;
14.1.2. Coletul prezinta deteriorari severe;
14.1.3. Produsele au fost livrate gresit.
14.1.4. “Consumatorul are dreptul sa de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse online, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
14.2. Clientul este obligat sa notifice Comteleprest, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail, fax) in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor, in cazul art. 14.1.4.
14.3. Clientul este obligat sa notifice Comteleprest, intentia sa de ai fi inlocuite produsele achizitionate, conform art. 14.1.1, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail fax) in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor, in conformitate cu art 14.1.4.
14.3.1. Clientul are obligatia de a pastra ambalajul in starea initiala. In cazul in care acesta este deteriorat ne rezervam dreptul de a nu rambursa banii sau schimba cu un alt produs. Coletul va fi trimis inapoi catre client.
14.4. Clientului care a notificat Comteleprest conform art. 14.1.2 sau art. 14.1.3, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate la Comteleprest in maxim 10 zile lucratoare de la data expedierii notificarii, in caz contrar Comteleprest considerand cererea nefondata/invalida.
14.5. Clientul nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:
14.5.1. Inlocuirea produsului achizitionat cu un alt produs cu alte specificatii sau de un tip diferit, exceptie facand situatia prevazuta la art. 14.1.1.
14.5.2. Cererea de returnare in cazul art. 14.1.2 sau 14.1.3 cauzata de oricare situatie prevazuta la 14.1 are data de expediere care depaseste perioada de 10 zile lucratoare prevazute conform art 14.1.4, din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.
14.5.3. In cazul returnarii produsului cu una dintre cauzele declarate in art. 14.1, produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
14.6. In cazul rambursarii contravalorii produselor, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului. Costul transportului nu se returneaza. In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit si faceti retur la mai mult de jumatate din comanda, din costul total al produselor se va scadea taxa de transport, suportata de catre Comteleprest la expedierea comenzii dvs.
14.7. In cazul inlocuirii produsului cu unul similar, conform art. 14.1.1, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
14.8. In cazul in care clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile art. 14.1.1, iar Comteleprest nu dispune de un produs similar pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului, in conformitate cu art. 14.6.
14.9. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la, transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
14.10. Premiile sub forma de voucher sau produse Comteleprest, castigate in urma concursurilor desfasurate de Comteleprest, nu se returneaza. Fac exceptie doar produsele identificate neconforme (defect de fabricatie) sau produse trimise gresit fata de cele solicitate de castigator.
14.11. In toate situatiile de la art. 14.1, cheltuielile de returnare/re-expediere a produselor vor fi suportate integral de catre client.
14.12. Returnarea produselor achizitionate va fi facuta de catre client, prin intermediul firmei de curierat Fan Courier, la adresa: Str. Constructorului nr. 48, Targoviste, judet Dambovita. Coletul va contine factura si modalitatea in care cumparatorul doreste restituirea sumei de bani, precum si contul bancar in cazul in care se opteaza pentru restituire prin virament bancar.
14.13. Produsele returnate vor fi ambalate corespunzator, astfel incat sa se evite producerea unei deteriorari pe timpul transportului.
14.14. Comteleprest are dreptul sa pretinda despagubiri/daune pentru acoperirea pagubelor cauzate de deteriorarea sau utilizarea/manipularea necorespunzatoare a produselor de catre client.

FRAUDA SI SPAM

15.1. Comteleprest nu solicita clientilor sau utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
15.2. Clientul / Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
15.3. Comteleprest declina orice responsabilitate, in situatia in care un utilizator / client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele Comteleprest.
15.4. Clientul sau utilizatorul va informa Comteleprest asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
15.5. Comteleprest nu promoveaza SPAM-ul.
15.6. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia.
15.7. Comunicarile realizate de catre Comteleprest prin mijloace electronice de comunicare la distanta contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
15.8. Urmatoarele scopuri vor fi considerate tentativa de fraudare a siteului/continutul si/sau Comteleprest, si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
15.8.1. de a accesa datele de orice tip ale altui utilizator/client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
15.8.2. de a altera sau modifica continutul siteului sau continutul expediat prin orice metoda de catre Comteleprest catre utilizator/client.
15.8.3. de a afecta performantele serverului pe care ruleaza siteul.
15.8.4. de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre Comteleprest catre utilizator/client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

LIMITARE DE RESPONSABILITATE

16.1. Comteleprest nu poate fi tinuta responsabila in fata nici unei persoane fizice sau juridice care foloseste sau se bazeaza pe continut.
16.2. Comteleprest nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel de pierderi.
16.3. In cazul in care un utilizator/client considera ca un continut expediat prin orice mijloc de catre Comteleprest, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii Comteleprest, astfel incat sa poata fi luata o decizie in cunostinta de cauza.
16.4. Comteleprest nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al Comteleprest.
16.5. Comteleprest nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
16.6. Comteleprest este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre utilizator sau client prin orice mijloc, prin intermediul siteurilor, e-mailului sau al unui angajat al Comteleprest, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate produce pagube de orice natura de partea utilizatorului, clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de continut.
16.7. Comteleprest nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
16.7.1. serviciul va fi potrivit cerintelor clientului
16.7.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel
16.7.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul siteului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului
16.8. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare etc. care pot aparea intre client sau utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

FORTA MAJORA

17.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
17.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
17.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
17.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
17.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 17.3.

LITIGII

18.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea site-ului si/sau al oricarui continut trimis de catre Comteleprest utilizatorului/clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc, acesta se declara de acord cel putin cu termenii si conditiile prezente.
18.2. Orice disputa cu referire la termenii si conditiile prezente care ar putea sa apara intre utilizator/ulient si Comteleprest se va rezolva pe cale amiabila.
18.3. Comteleprest nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea termenilor si conditiilor.
18.4. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator/client si Comteleprest sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
18.5. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
18.6. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

DISPOZITII FINALE

19.1. Comteleprest isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a utilizatorului sau clientului.
19.2. Comteleprest nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
19.3. Comteleprest isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele partenere sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.
19.4. Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita pe adresa de email comteleprestcomenzi@gmail.com.