0722.303.088
0245.613.756
comteleprestcomenzi@gmail.com
comteleprestsediu@gmail.com

Blog Post

IGNIFUGARE

Comteleprest vine in intampinarea clientilor sai cu servicii noi in domeniul protectiei impotriva incendiilor: servicii de Ignifugare a materialelor lemnoase si servicii de termoprotectie cu substante termospumante sau cu produse de torcretare.

Unul dintre cel mai utilizat material ușor inflamabil este lemnul și cum acesta este des folosit în construcții, riscul izbucnirii unui incendiu este extrem de ridicat . Că și măsură de securitate și prevenire a unui incendiu , ignifugarea materialelor combustibile reprezintă o procedura importantă de care poate depinde salvarea de vieți omenești și bunuri. Scopul substanțelor ignifuge este de a mari rezistență lemnului la foc . Prin ignifugare nu numai că se îngreunează aprinderea lemnului la foc, însă se și reduce totodată viteza de propagare a flăcărilor.

Avantajele operatiunii de ignifugare

  • Împiedica dilatarea și crăparea suprafeței în cazul în care lemnul nu mai absoarbe sau nu mai elimină umiditatea.
  • Previne apariția dăunătorilor care determină degradarea lemnului în timp (carii, ciuperci).
  • Îmbunătățește comportamentul lemnului la foc încât propagarea acestuia să devină dificilă.
  • Reduce costurile unei construcții limitând alte măsuri de protecție anti-foc.

Începând din luna iunie a anului 2019, Comteleprest Satelit oferă servicii specializate de ignifugare a materialelor combustibile, fiind autorizata in acest domeniu de catre ISU – Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila.

Firma Comteleprest este autorizata in 9 domenii de protectie impotriva incendiilor de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta si detine personal calificat si autorizat.

Informatii suplimentare in magazinele de specialitate situate in:

Str. Tudor Vladimirescu, bl. 130C, parter,

Bld.Mircea cel Batran bl. H5, parter

Telefon 0722303088

Comteleprest – 26 de ani de experienta si profesionalism.