0722.303.088
0245.613.756
comteleprestcomenzi@gmail.com
comteleprestsediu@gmail.com

Blog Post

Inaugurare Showroom Comteleprest!

TÂRGOVIŞTE: Vino la deschiderea noului showroom Comteleprest, pe 22 noiembrie. Concurs special cu multe premii

Comteleprest SRL se pregătește să deschidă un nou Showroom în orașul Târgoviște în an aniversar! Comteleprest SRL, una dintre cele mai longevive societăți comerciale din Dâmbovița, a împlinit anul acesta 25 de ani de la înființare, marcând astfel un sfert de veac de activitate.

Un motiv în plus de mândrie va fi deschiderea celui de-al treilea magazin propriu în municipiul Târgoviște, de tip Showroom, în data de 22 noiembrie 2018, la ora 09,00. Noul magazin este situat în centrul orașului, vizavi de Parcul Mitropoliei, în zona comercială situată la parterul blocului H5, aflat pe strada Prieteniei.

În noul magazin COMTELEPREST se vor comercializa sisteme de securitate (video, antiefracție, incediu, control acces), sisteme audio AKAI, sisteme satelit. De asemenea, aici va fi punct de reîncărcare abonamente FOCUS SAT, precum și reîncărcare cartele prepaid VODAFONE, TELEKOM, ORANGE, LYKA.

Magazinul va fi dotat cu un panou activ de prezentare, cu produse funcționale din gama sistemelor de securitate, aspect care transformă magazinul într-un showroom unic în județul Dâmbovița.

Clienții care vor trece pragul noului magazin pot participa la un concurs special, organizat în zilele de 22 și 23 noiembrie!

Detalii referitoare la concurs, precum si regulamentul concursului va fi afisat in curand!