0722.303.088
0245.613.756
comteleprestcomenzi@gmail.com
comteleprestsediu@gmail.com

Blog Post

TERMOPROTECTIE

TERMOPROTECTIE

          Comteleprest vine in intampinarea clientilor sai cu servicii noi in domeniul protectiei impotriva incendiilor: servicii de Ignifugare a materialelor lemnoase si servicii de termoprotectie cu vopsele termospumante sau cu produse de torcretare.

           Termoprotecția reprezintă procedeul prin care vopselurile termospumante sunt aplicate pe structuri metalice sau pe alte elemente din metal cu rolul de a proteja structura metalică prin expandarea în cazul izbucnirii unui incendiu dar și de limitare și extindere a flăcării spre alte structuri . Acest proces este realizat prin acoperirea structurilor metalice cu un strat uniform de vopsele termospumante ce le va proteja de influența focului , limitând extinderea flăcărilor .

          Din punct de vedere economic și practic se impune o atenție sporită ce trebuie acordată protecției la foc al metalului prin aplicare de vopsele termospumante, menite să împiedice, pe cât posibil , izbucnirea unui incendiu sau , odată aprinsă flacăra , să protejeze structura metalică și să limiteze extinderea flăcărilor spre alte structuri.

          Sistemul de protecție a structurilor metalice se realizează si prin acoperire cu un strat uniform de mortar uscat, ce poarta denumirea de produs de torcretare , care se aplică direct pe suprafața structurilor metalice de rezistență . În acest mod, durabilitatea structurilor metalice se mărește atât în condiții normale, dar și în condiții de excepție, evitându-se astfel colapsul întregii construcții în cazul în care izbucnește un incendiu de proporții . Mortarul se interpune între incendiu și elementul metalic că un strat protector și izolator termic foarte bun, evitând o tragedie.

          Începând cu luna iunie a anului 2019, Comteleprest Satelit oferă servicii specializate de termoproțectie cu vopsele termospumante si termoproțectie cu produse de torcretare fiind autorizata in acest domeniu de catre ISU – Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila.

Firma Comteleprest este autorizata in 9 domenii de protectie impotriva incendiilor de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta si detine personal calificat si autorizat.

Informatii suplimentare pe site-ul comteleprest.ro si in magazinele de specialitate situate in:

Str. Tudor Vladimirescu, bl. 130C, parter,

Bld.Mircea cel Batran bl. H5, parter

Telefon 0722303088