0722.303.088
0245.613.756
comteleprestcomenzi@gmail.com
comteleprestsediu@gmail.com

Blog Post

25 de ani de activitate

In mai 2018 societatea Comteleprest S.R.L. a avut onoarea de a sarbatori 25 de ani de la infiintarea sa. Un sfert de veac de activitate a fost sarbatorit cu mandrie si satisfactie de catre membrii conducerii si personalul societatii, urmand ca la finele anului 2018 sa aiba loc si ceremonia aniversara la care va participa intreaga echipa si la care vor fi invitati partenerii de afaceri importanti.

Secretul longevitatii Comteleprest a fost si va ramane profesionalismul, experienta, seriozitatea si atentia oferita tuturor clientilor sai, dar si ambitia, munca si efortul depus constant si dorinta de adaptare continua la noutate.

Conducerea Comteleprest a ramas neschimbata inca din 1993, iar pentru directorii societatii faptul ca s-au implinit deja 25 de ani de cand au primit si servit cu profesionalism primul client, este o realizare imensa in contextul unei Romanii in permanenta schimbare, al tehnologiei care avanseaza mai repede decat s-ar fi asteptat vreodata cineva, dar mai ales in contextul legislatiei romanesti variabile care de-a lungul timpului a ingreunat dezvoltarea armonioasa a IMM-urilor.

Dorim sa adresam multumiri tuturor clientilor care ne-au trecut pragul, deopotriva persoane fizice si juridice, indeosebi celor care ne sunt fideli si care apeleaza cu incredere la serviciile pe care le prestam.